Nopea ja edullinen kuljetuspalvelu

Toiminta-alueemme ulottuu Tampereen seudulta koko Suomeen

Kusti polkee ja posti kulkee, mutta välillä vähän liiankin hitaasti. Älä riskeeraa pakettisi oikea-aikaista saapumista vastaanottajalleen, vaan käytä luotettavaa kuljetuspalvelua! Uusitalo Jere Tmi on kotimainen kuljetusalan pienyritys, jonka kanssa lähetyksesi saapuu nopeasti ja varmasti perille. Palveluihimme kuuluvat pakettien kuljetus sekä muuttokuljetukset, ja asiakaskuntaamme kuuluu niin yrityksiä kuin yksityisiäkin asiakkaita.  Tarjoamme edulliset kuljetuspalvelut Tampereen seudulta koko Suomeen − ota ihmeessä yhteyttä ja kysy lisää!

Hinnoittelumme on 40€/tunti, + 0,50snt/km (sis. alv 24%). 

Pakettien kuljetus

Pakettien kuljetus on kuljetuspalveluidemme ydintä. Halusitpa sitten lähettää suklaarasian ystävälle Ypäjälle tai polkupyörän lahjaksi velipojalle Vantaalle, kaikenlaiset pienet ja keskisuuret pakettikuljetukset onnistuvat.

Kuljetuspalvelut yrityksille

Kun yritykset tarvitsevat kuljetuspalveluita, voidaan niistä sopia kertaluonteisesti, aina tarpeen mukaan. Jos yrityksesi lähettää tilauksia tai muuta tavaraa säännöllisesti, tuttu kuljetusfirma on fiksu tapa hoitaa kuljetukset luotettavasti & ajallaan.

Muuttokuljetukset

Kuljetusliike Uusitalo Jere Tmi tekee myös muuttokuljetuksia. Jos siis kaipaat varmaa ja ammattitaitoista kuskia ajamaan esimerkiksi pidemmän muuttomatkan, voit kääntyä meidän puoleemme. Huomioithan, että palveluihimme ei lähtökohtaisesti kuulu kuormaus tai kantaminen, mutta voimme toki avustaa resurssiemme mukaan.

Kuljetukset koko Suomeen − kysy tarjousta

Kanssamme hoituvat kaikenlaiset pienet ja keskisuuret kuljetukset koko Suomeen. Ota yhteyttä ja kysy tarjousta juuri sinun lähetyksellesi! Meiltä saat takuulla joustavaa ja asiakaslähtöistä, hyvää kuljetuspalvelua.

Yhteystiedot

Uusitalo Jere Tmi
Annanmaankuja 3
33960
PIRKKALA
www.miesjapakettiauto.fi
Annanmaankuja 3, Pirkkala

Minkälaista kuljetuspalvelua tarvitset? Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Kerro meille, minkälaista kuljetuspalvelua tarvitsisit ja milloin. Olemme sinuun pian yhteydessä! Voit myös kysyä lisätietoja palveluistamme tai toiminnastamme − kerromme mielellämme lisää.